Telephelyek

Józsefváros

A Kar központi telephelye Budapesten, a VIII. kerület, Tavaszmező utca 15-17. szám alatt található. A három épületből álló épületegyüttesben találhatók a kari vezetők irodái, több intézet, előadótermek és számos laboratórium. Az A és C épület a 17. szám alatt található, míg az utca másik oldalán a 15. szám alatt a B épület helyezkedik el.

Ha valaki a 6-os vagy 4-es villamost választja, a Baross utcánál kell leszállnia, és körülbelül 5 perc kényelmes sétával, a Horváth Mihály téri templom mellett elhaladva érheti el a Tavaszmező utcai épületet. 
A Deák térről, Astoriától a 9-es busszal, a Fővám térről a 83-as trolibusszal, az Orczy térről pedig a 9-es busszal, illetve a 83-as trolival közelíthető meg legkönnyebben a telephely. Minden esetben a Horváth Mihály téren kell leszállni.

Az Egyetem óbudai és pesti telephelyei között a 9-es busszal átszállás nélkül lehet közlekedni!


Óbuda

A Kar óbudai telephelye a Bécsi út 96 szám alatt található. A Bécsi úti C.épületben előadótermek, és a két intézet található.
A 2-es metró Batthyány téri állomásáról a 60-as busszal, a Margit híd budai hídfőjétől pedig a 17-es villamossal közelíthetőek meg az épületek. Minden esetben a Nagyszombat utcánál kell leszállni, és onnan gyalog folytatni az utat.