A korábban megrendezett Konstrukciós Versenyek folytatásaként a Divelex Bt. Országos Elektronikai Konstrukciós Versenyt hirdet meg a 2021/22-es tanévre az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának védnökségével, szponzorok támogatásával, a Divelex Bt. (az egységes építési- és mérési feladat kidolgozója és szállítója) szervezésében.

A hazai és külhoni középfokú szakiskolák a versenyre nevezhetik évfolyam korlátozás nélkül azokat a tanulókat, tanulópárokat (oktatási intézményenként legfeljebb két pályaművel), akik az elektronika bármely területével kapcsolatban állnak. A pályaműveknek egy elektronikus áramkörből vagy komplett készülékből, valamint teljes körű  pdf. formátumú dokumentációból kell állnia. Az alkalmazott gyári modulok aránya nem haladhatja meg a teljes pályamű 50 %-át. Programozott eszköz alkalmazása esetén a forrásprogramot a dokumentációnak tartalmaznia kell.
A pályamunkákat önállóan kell elkészíteni felkészítő tanár felügyeletével. A témája alapjául saját ötlet, vagy hazai, ill. külföldi szakirodalom szolgálhat.

Időpontok, helyszínek:

2022. március 18. (péntek) Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara
1084 Budapest, Tavaszmező utca 15-17. (www.uni-obuda.hu/kando)
(Egységes építési- és mérési feladat elvégzése)

2022. március 19. (szombat) BHE Bonn Hungary Electronics Kft. (www.bhe-mw.eu)
1044 Budapest, Ipari Park utca 10. (EL-TECH Center, Újpesti Ipari Park)
(Pályaművek bemutatása, eredményhirdetés, díjátadás)

További részletek a csatolmányban >>
 

CsatolmányMéret
xxv-orszagos-elektronikai-konstrukcios-versenyfelhivas-2022.pdf28.12 KB