Tisztelt volt Kandósok!

2019. szeptember 20 - án tartottuk az első Öreg Diák találkozót

A 2020-as évet szeretnénk hasonlóképpen emlékezetessé tenni, többek között azzal, hogy megrendezzük a II. ALUMNI találkozót, amelyen reményeink szerint megtöbbszörözhetjük a résztvevők létszámát a tavalyi 150 főhöz képest.

A Kandó Villamosmérnöki Kar feltett szándéka, hogy megőrizze azon értékeket, melynek letéteményesei az elmúlt 50 évben végzett volt diákjaink.
Ennek érdekében folytatjuk a tavaly elkezdett ALUMNI rendszer szervezését, annak érdekében, hogy egy olyan, Kandós életérzéssel rendelkező szellemi közösség gyűljék össze, melynek tagjai a magyar ipar szellemi pilléreit alkotják és a Kar számára biztos hátteret biztosítsanak.

Kérjük regisztráljatok az alábbi címen megtalálható regisztrációs lapon és továbbítsátok ezen kérést mindazon volt Kandósokhoz akiknek elérhetőségét ismeritek:

https://docs.google.com/forms/d/1xlkAfGiG-s0Ehhr-efMAhwX69SV3Ox9GvOMybCDjHec/edit

A regisztráció lehetőséget ad számunkra, hogy amint a koronavírus veszély elmúlik szervezhessünk találkozókat, programokat, ahol  lehetőség nyílik a személyes találkozóra is.
Várjuk minél több, volt Kandós regisztrálását, mely segítségével információkat küldhetünk a Kar rendezvényeiről, ALUMNI összejöveteleiről, egyéb eseményekről.

Üdvözlettel

Dr. Temesvári Zsolt
T. egyetemi tanár
Dékáni megbízott
Mob.: 30 9507 817