HTE Akadémia pályázat / HTE Infokom 2010

Bizonyára te is tudod, hogy a szakképzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező ifjúság kinevelése nem kizárólag az egyetem falai között zajlik. Hasonlóképpen nemcsak az egyetemen megtanult elméleti alapokra van elengedhetetlen szükséged, hanem gyakorlati tapasztalatokra és korunk szakmai újdonságainak ismeretére is.
A Hírközlés és Informatikai Tudományos Egyesület tradicionálisan a feladatának tekinti a szakmailag széles látókörü, tudományos érdeklődéssel bíró fiatal szakemberek támogatását. Az újonan útnak indított HTE Akadémiával olyan lehetőségeket teremt az ambiciózus diákoknak, melyek irányultságukban, színvonalukban és elismertségükben is egyaránt a következö infokommunikációs nemzedék szakmai fejlődését támogatják.
Az Infokom 2010 konferenciáról, csakúgy mint a HTE Akadémia által támogatott egyéb rendezvényekről, hivatalos részvételi tanusítványt állítunk ki, mellyel elismerjük és maradandóan igazoljuk a résztvevők, tanulmányaikat kiegészítő szakmai buzgalmát.
Nem mellékes továbbá, a körülmény ahol és akiktől mindezeket hallhatod. A hiteles előadók, az elismert, sikeres szakemerek olyan pédaképeink lehetnek, akiktől tudsz és akarsz is tanulni, szakmailag fejlődni.
Reményeink szerint ezen rendezvények által nyújtott tapasztalatok hatékonyan segítenek majd az elhelyezkedésedben és a pályakezdéskor oly értékes szakmai kapcsolataid építésében.

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (http://www.hte.hu) mindezt felismerte és lehetőséget kíván teremteni diákoknak, hogy a HTE Infokom 2010 konferencián részt vehessenek, az ott szerzett tapasztalatokkal gazdagodjanak.

HTE Infokom 2010, Siófok Hotel Azúr, 2010. október 27-29. (szerda-péntek)
A konferencia honlapja: http://www.hte.hu/infokom2010

A HTE a pályázat keretében 1.000 Ft befizetése ellenében biztosítja a rendezvény egy kiválasztott napján való részvételt. (Összehasonlításképp a napi részvételi díj 42.000 Ft + ÁFA)
Az utazásról magadnak kell gondoskodnod.

A pályázat keretében minimálisan egy A4-es oldalnyi motivációs levelet kell készítened, összegezve hogy miért szeretnél résztvenni a konferencián és ezt az info@hte.hu e-mail címre "HTE Akadémia pályázat" címmel kell elküldened legkésőbb 2010. október 6. szerda 13 óráig.

A pályázat eredményéről a HTE ipari és felsőoktatási tagjaiból álló Bíráló Bizottság dönt október 7-ig,
e-mail-ben minden pályázónak értesítést küldünk.

További információ:
HTE Titkárság
tel: 353-1027
info@hte.hu

Nagy Péter
HTE ügyvezető igazgató

Gyenes Péter
HTE Akadémia

Utolsó módosítás: