A Kandó Kar két hallgatójának munkáját is elismerték az idei Erdélyi Műszaki Tudományos Diákköri Konferencián, amelyet a múlt hét végén tartottak Temesváron. A huszadik alkalommal megrendezett, jubileumi esemény villamosmérnöki szakosztályban a kandós Kis Bálint (konzulense Dr. Rácz Ervin) harmadik lett, a szintén kandós Vajdovich Ádám (konzulense Sándor Tamás) pedig különdíjban részesült.

A konferencián az Óbudai Egyetem öt karáról nyolc dolgozatot mutattak be. Saját szakterületén szintén harmadik lett a Rejtő hallgatója, Benedek Andrea (konzulense Prokai Piroska), a bánkis Sándor Barnabás (konzulensei Dr. Kovács Tibor, Váczi Dániel, dr. Horváth Tamás, Őszi Arnold) pedig dicséretben részesült. Gratulálunk az eredményekhez!

Az Óbudai Egyetem három oktatója (Dr. Kovács Levente, Dr. Rácz Ervin és Lamár Krisztián) zsűritagként vett részt a konferencián.

A Temesvári Magyar Diákszervezet és a Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Karának Hallgatói Önkormányzata által meghirdetett TDK célja az volt, hogy ösztönözze a tudományos diákköri tevékenységet és lehetőséget adjon a hallgatóknak munkájuk bemutatására.