Mint a világ egyik vezető távközlési megoldás szállítója, a Huawei Technologies elkötelezett a gazdaság, a társadalom és a környezet fenntartható fejlődése iránt. A fenntartható fejlődés egyik kulcsterületének az oktatást tekintjük. Így 2019-ben 12 egyetemi hallgatót szeretnénk meghívni Kínába, hogy közelről tanulmányozhassák a legfejlettebb távközlési technológiákat, úgy mint az 5G-t, mesterséges intelligenciát, stb.

A "Seeds for the Future", tanulmányút program globális kezdeményezése a cégnek, amelyben nem csupán magyar egyetemi hallgatók vesznek részt, hanem a világ számos pontjáról érkeznek az infokommunikáció, a távközlés iránt érdeklődő fiatal tehetségek. Eddig több, mint 100 ország – többek között Magyarország, Ausztrália, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Svédország, Marokkó, Indonézia, Szingapúr, Thaiföld – hallgatói kapcsolódtak a programba.

A kínai tanulmányút várhatóan 2019. május 31. és  június 16. között lesz, összértéke 16 millió forint, a Huawei az úttal kapcsolatos valamennyi költséget állja (vízum, repülőjegy, szállás, ellátás, belépőjegyek, szakirányú oktatás). Az ország összes felsőoktatási intézményének infokommunikációs-, villamosmérnök, valamint a testvérterületek hallgatója jelentkezhet a tanulmányútra, B.s.C., M.s.C illetve P.h.D-s képzésben részesülők egyaránt 30 éves korig.

A jelentkezés minden saját készítésű dokumentumát angol nyelven kérjük, de a jelentkezőknek mind magyarul, mind angolul érteniük kell.

Részletek a csatolt fájlban >>

CsatolmányMéret
Huawei felhívás részletei66.03 KB